ironia sortii

24 august 2006
Azi am avut foarte mult de lucru, am facut foarte multe cafele, vreo 5 ibrice si ceva intrucat directorul pitic a venit cu o delegatie de directori mai mici de la asociatiile de locatari din cartieri, deci sunt extenuata , mai ales ca noaptea trecuta m-am zbatut intre viata si moarte cu gandul la Herman. In timpul unei pauze bine meritate mi-am luat inima in dinti si sufletul la gura si l-am sunat pe domnul Tase stabilind ca dupa campionatul cu Herman sa ma duc la el in spate sa stau capra, asa ca maine fiind zi scurta plecam la Sulina in wkd-ul de vis pe care mi-l doresc cu pretul atator framantari interioare, iar dupa ce isi va face domnul Tase treaba cu mine, si exterioare, ca doar n-o sa stau ca o momaie.
Soarta e cruda cu mine insa, prea cruda. Nu trecuse nici jumatate de ora de cand stabiliseram toate detaliile afacerii cu domnul Tase, cand pe usa biroului meu de secretara a intrat Dl Director si mi-a spus ” Crizantema , iepurasule, in wkd-ul acesta nu ne putem vedea, plec cu Cotoroanta la Sulina sa o dau cu barcuta”.
Ce sa mai zic? Adio barcuta pentru mine, voi sta tot wkd-ul cu domnul Tase indoors. Singura mea speranta e sa vina acolo la Sulina prietenii mei de pe blog care mi-au trimis email, poate gasim o modalitate de a pacali soarta nemiloasa.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X