o femeie + o vasla + n seminte

28 august 2006
Tocmai ma-m intors din wkd-ul de vis de la Sulina , asi vre-a s pun si poze de vis dar nu stiu inca cum, deoarece ma-i e ceva pana descifrez toate tainele acestui weblog.ro. Stiu totusi ca prietenele mele dupe blog m-a va sprijini in incercarea mea d a deveni o maiastra a scrisului si pusului de poze a.i. sa fiu un adevarat model adik intruchiparea frumusetii atat dpdv fizic cat sii fotografic.
 
Am un stres acum foarte imens intru cat ma chinuiesc ca sa scriu corect cu cratime in vederea mutarii cu serviciul la o firma mai mare cu termopane in sii mai multe judete. Sau judeturi. M-e ecstrem de frica de Estampille care m-a hartuie sii m-a vaneaza ma-i ales pe la liniutele de unire, ca bine ea zis un fan dea meu.ca se gandeste decat ca sa se uneasca cu mine sii el, eu fiind insuportabila in sensul ca niciu-n barbat nu suporta sa nu m-a aibe l-a pat.
 
Cu domnul Tase a fost foarte frumos sii romantic la Sulina si a-m mancat amandoi cam vre-o 6 pungi de seminte si ceva intru cat restul din punga la-m uitat in barcuta cand eram eu sa m-a innec. Dar nici nu mea parut prea rau de ele ca era cam rancede ne fiind chiar de firma, ci de la niste tigani dupe acolo din zona, in cornet de matematica bagat intro punga.
 
Ma tot gandesc acum cum asi putea so ajut pe prietena mea de l-a sifoane ca sa isi gaseasca un job, ea avand ochelari. Va-m spus deja ca ia-m zis de jobul de secretara de termopane la Alejd dar nu pot fii precisa daca directorul pitic o so vree asa cum arata ea acum cu ochelari si cam si mica de statura si fara tate, dar ideea ei este foarte buna ca sa-si puna lentile de contact sexual sii sa exerseze putin la proba orala. Multumim inpreuna pe aceasta cale domnului Director care a comentat atat de frumos la mine in blog la comentarii sii ia dat si ei un clu, saraca. M-a gandesc ca daca asi faceo sii pe ea colaborator, ca pe Albators, prietena mea virtuoala cu aripi frante care nu stiu de ce dracu nu colaboreaza sii ea cu un text, cu o insemnare, cu ceva, deci ma gandesc ca poate a-r avea succes pe la alti directori virtuali dupe aicea care a-r angajao daca ar vrea si ea bine inteles si daca directorul pitic nu o trece de preselectie , ceia cei ma-i bine, ca sa nu ma-i spere degeaba daca ajunge in finala si se vede aruncata catcolo din cauza vre une-i blonde care nu ar fii decat o ceoara vopsita de fapt sinauntru leopardul.
 
A-m uitat sa v-a povestesc ca la Sulina eram cat pe ce sa m-a intalnesc cu directorul pitic si Cotoroanta, ceea ce acum zic ca a fost un noroc ca a-m cazut in apa sii sa dovedit ca na-m cazut ca proasta ci ca desteapta, intru cat tomai atunci a trecut spre niste stufaris de acolo barca lui director care se prajea la soare find obosit dupe o saptamana de munca cu botswanezul si directorii mai mici de la asociatiile de locatari, dar si de sexul de vis cu mine de marti pe la 6-7, dupa ce am terminat campionatul cu Herman si mam dus acasa ca omul.. Asa ca nu m-a vazut. Cred ca Cotoroanta sa uitat un pic la mine cand dadea la vasle, dar bine ca mi-a dat domnul Tase atunci cu vasla lui in cap si m-a acoperit din greseala sii nici nu ma durut tare. Sii in plus eram sii cam uda sii m-i se dusesera rimelul, cum putea sa zica Cotoroanta ca uiteo pe Crizantema , ca nu mai semanam?
 
Asa ca acum m-e gandurile inpartite intre Herman care abea astept sal vad maine si Contabila de la sifoane care vreau ca sas -i gaseasca un job care sa o satisfaca sii pe ea sexual dupe program, dar si seara, daca iese directorul ei ce-l nou cu cainele in parc, dar de fapt sa se duca la ea sii cainele sa il plimbe alt cineva, de exemplu un sub altern mai mic cu frica de dumnezeu ca sa nul dee afara. Directorul ca pe ultimul gunoi.
 
Acum ma duc ca sa ma culc si sper sa mai pot ca sa mai citesc din Divina Comedia, care a-m ajuns la pagina 147 randul sase din coloana stanga, unde zice frumos ca “si-l coplesesc din parti, din dos si fata;”, ceia ce im-i aminteste de Herman si de fanteziea mea cu el ca sa ii vina mintea la cap sii sal dea dracului de Campionat, de femee de servici si de namiloi contabiloi sii sa ma aleaga pe mine, boul naibii, ca imi iese toate condoamele din garantie pana i-si deschide el ochii mintii.
 
Na, ca ia-r ma-m enervat sii fac riduri la ochi si cine ma-i ma ia asa de neavasta ca sa mancam seminte fericiti la batranete? Uf!
 
V-a rog sa m-a scuzati pentru eventualele greseli de ortografie, ma-i ales Estampille. Pe maine!


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X