Amintirile ma napadeste

15 septembrie 2006
Draga jurnalule,
 
Azi i-am zambit lui Sfantu Petru, iar el a inteles din asta imediat si pe loc ca trebuie sa aiba o discutie serioasa cu dulcicul de Arhanghel Gavrila, de la barbat la barbat, in sensul ca sa-si traga niste aripi in gura reciproc pentru a intra in gratiile mele. Care e mai tare ala intra primul in gasca mea cu aripi in formare. Ca sa ma cucereasca mai eficient, Sfantul Petru s-a dat de trei ori peste cap si minunea s-a infaptuit: pe biroul meu de secretara de sfant, tesut din fulgi roz, a aparut Divina Comedia, o carte foarte ontopic aici in Cer… o, ce bucurie! Credeam ca va ramane pe veci neterminata, la fel ca Neverviolet. Si mi-a mai aparut si jurnalul intim pe care-l tineam cand puteam si eu, inainte de a descoperi weblogul si a incepe lupta morfologica si lexicala cu Estampille-cratima-mica.
Mi-am rasfoit plina de emotie paginile ingalbenite de trecerea lui director prin garsoniera de lux, cand a varsat cafeaua pe agenda mea, tampitul. Si m-au podidit lacrimile, m-au cuprins toate nelinistile rascolitoare cand mi-am amintit de toate sperantele mele sfaramate, dar unele dintre ele si indeplinite, de exemplu wkd-ul de vis de la Sulina cu Domnul Tase. Acum o sa decupez o pagina de jurnal in forma de inima franta cu forfecutza de unghii tzac-tzac si o s-o lipesc cu puterea gandului aici, direct in jurnalul virtual pe care-l citeste toata Romania si o parte din Republica Moldova de peste Prut.
 
azi herman a fost mai slab ca orcand, a jucat solitaire ca o ciubota si decat eo stiu ce ma-m chinuit ca sa ma invinga pana la urma. totusi na-m inteles de ce tot el sa suparat si a plecat valvartej sa faca ravagii in oficiu la femeia de servici, ca ia-m si auzit cum oracaia amandoi in calduri, eo find cu urechile pe ei langa perete si de nervi mia-m si rontait oja depe o unghie.
dar si eo o data ma-i demult, aseara, tot asa ma-m dus sa fac ravagii pe bloc la director, intru cat acasa l-a mine era niste meserieasi care venise sa dee cu var… find Cotoroantza acasa la televizor directorul na putut sa ma ieie in auntru ca chiar daca mascundea in baie tot se auzea gemetele de placere ale lui, eo find totusi instare sa tac dingura in asemenea momente de suspans sexual. Pe bloc era o noapte frumoasa dar cam neinstelata, ceia ce trebuea sa ne dee de banuit case va porni o ploae calda de vara care nea murat pana la piele, noi find in pielea goala decat de la brau in jos, ca chiar nu avea rostul sa n-e desbracam detot. A mai fost si niste fulgere de foc de s-a speriat directorul si anceput sa tremure, ceia ce eo nam avut cei face, intru cat trebuea sa terminam sexul de vis care venisem pentru el, nu sa ne impiedecam in niste intenperii ale vremii si destinului nemilos.
 

…….ce amintiri………..

 

 

Aceasta insemnare este NUMAI pentru mine.Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X