Sex inter rasial

12 octombrie 2006
Cine spune ca e usor sa fii fantoma nu stie ce spune, ma uit pe fereastra cerurilor catre oamenii mici ca niste furnici minuscule si mai imi amintesc uneori cum ma dadeam cu scaunul la birou si mi se face asa de dor, incat incep sa ma batai din corpul meu eteric si fara forme. Sfantul Petru se uita gales si asta ma face sa ma simt din nou in pielea mea excitata de om supus pacatului si nu-mi mai pasa ca din cauza la aripi, care au crescut cam aiurea, nu mai arat ca altadat, ci, dupa ultimele masuratori cu centimetrul introdus ilegal in Rai de Emiliana, croitoreasa din Alejd, acum am 60 90 66. Sfantul Petru isi trage aripele peste partea mai ridicata din fata, care cred ca daca as pune centimetrul pe ea, ar avea aproximativ 22,5, plus aura, care nu-i de neglijat nici ea.Sf. Petru imi aduce aminte de Domnul Tase care tot asa se mai acoperea si el cu halatul, saracul, cand veneam eu cu mers leganat la Alimentara sa-i iau pliculete de nescafe lui Herman pentru inainte de Campionatul Solitairelor noastre dupa amieze, ca sa-i poarte noroc de castigator si sa-i dea forta in vine.  
Azi m-a apucat din nou melancolia amintirilor si m-am mai uitat putin cu benoclul in lumea din care am venit si eu, dar ce am vazut nici n-o sa va vina sa credeti. Mie insumi mi s-a facut fulgii de gaina, ca nu pot sa zic ca mi s-a facut pielea, intru cat nu mai am. M-am nimerit cu uitatul exact in parcul in care trebuia sa se infiripe asteptarile mele cu Herman, care sa ma
 
duca acolo mai pe la crepuscul si sa-mi marturiseasca ca ma vrea. Si cum ma uitam eu asa, cuprinsa de visare, dintr-o data a aparut in parc Contabila cu Lentile de contact, cu cainele lu Directorul pitic la plimbare, plus Albators, cu pisica lui Iubitul ei, director si el, ca nu se uita Alba la toti subalternii. Si cum statea ele asa de vorba ca doua prietene, despre Nevestele lu Directorii lor, dintr-o data tusti! a sarit Siameza din bratele lui Albators si s-a pierdut in hatisurile boschetilor. Acolo s-a intalnit cu cainele lui director, care se zbenguia zglobiu dupa ce-si facuse necesitatile fiziologice si trupesti. Fiind si el destul de pitic, cam cat o pisica putin mai mare, s-a indragostit pe loc de Siameza. Bine, si ea i-a facut ochi dulci, ca orice femeie scapata libera. Si inevitabilul s-a produs… si s-a tot produs, pana cand mi s-a aburit benoclul si n-am mai putut vedea ca lumea. Dar am auzit tipetele lui Contabila si a lui Albators si mi-am imaginat cum se chinuia ele, saracele, sa desfaca cele doua animale din toiul placerii.
Tare mi-ar place ca aceste clipe de dragoste sa nu se transforme intr-o simpla amintire! Mi-as dori ca sa se materializeze aceasta iubire interzisa in macar doi pui vii, care sa-i cheme Crizantema si Herman. Ce frumos ar fi!

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X