emailuri

3 decembrie 2006
 

Draga jurnalule si dragi cititori inoportuni,

 

  

 

  

Intru brusc in subiect de oarece sunt disperata la suflet si nedormita la trup, ca la trup si suflet la un loc sunt totusi a lui Herman, dar sa lasam asta, acum am alte lucruri de spus ca sa nu mai ma macine atata si sa pot sa-mi vad si eu de viata mea atat cat mi-o fi ea data de God. 

 De cand cu transformarile mele inapoi in om cu pielea ca pana corbului au venit si niste tulburari de somn care colac peste pupaza toti oamenii de afaceri din Alejd ma invita numai la cini romantice la ore tarzii. Nu stiu care-i treaba dar cred ca le e mila de mine cand ma vad asa neagra si slabuta, intre care se gandesc ca oi fi vreo anorecsica ca Aly Mecbil si se simt datori sa aibe grija de mine si sa ma hraneasca patern si dupa ora 22. Cu burta plina ciuciu somn, ma foiesc pana dimineata si cand se termina de facut tranzitul intestinal si zic si eu ca adorm, bate la usa soferul si ma ia la datoria de Infratire, care va povestesc alta data desprea ea, ca daca tot ma iau cu vorba ca femeile cu multe paranteze uit ce voiam sa va spun. 

Deci am ramas bulversata cand am verificat emailul pe laptop, dar si emotionata, care chiar nu ma asteptam. Intre mii si mii de emailuri cu injuraturi care-mi urau moartea, ceea ce stiu ca decat din invidie dar nu vreau sa comentez, si alte mii si mii de emailuri care ma confundau cu tot felul de domni, doamne si domnisoare din blogosfera, am descoperit pitite in inbox doua mesaje care vi le arat si voua cu copy paste ca sa ma sfatuiti ce sa fac. 

  
 
 
Salut,  

Aristide, un vizitator al blog-ului tau, jurnalul-crizantemei, a dorit sa iti trimita un mesaj pe e-mail.
Acesta este :

Draga Criza,
Iti scriu de pe meleaguri indepartate aceasta scrisoare de recunostinta si dragoste nemasurata. Recunostinta pentru frumoasele seri petrecute visand la tine, atat in cer cat si pe pamant si dragoste pentru ca , da, simt ca m-am indragostit. Sunt un prosper om de afaceri din Manhattan, firma mea se gaseste pe Wall Street. Lucrez in domeniul serviciilor, la mine poti gasi cei mai dolofani hot-dogi. Nu-ti pot da adresa exacta pentru ca uneori imi deplasez afacerea si in Battery Park. De multe ori ma gandesc la tine cand cate o fata frumoasa musca, ah, musca delicat din produsul meu. O privesc nostalgic si ma gandesc sa-ti trimit o chemare ca nu costa decat un dolar taxa la notar. Ce zici, Crizantemo, esti gata sa primesti actiuni de la ghereta mea si sa vii sa traim impreuna visul american si visul meu umed ?

Aristide Onanissis

Daca ai intrebari te rugam sa vizitezi sectiunea de intrebari si raspunsuri de la www.weblog.ro

Multumim,
Echipa WeBlog.ro

p.s. WeBlog.ro este un serviciu gratuit promovat pe baza recomandarilor utilizatorilor. Daca esti multumit de WeBlog.ro spune si prietenilor tai sa-si deschida un cont. Noi iti multumim anticipat.

 

 
 
Salut,  

domnul tase, un vizitator al blog-ului tau, jurnalul-crizantemei, a dorit sa iti trimita un mesaj pe e-mail.
Acesta este :

fa draga crizantema
sarutmina in primul rind. sin a doilea imi cer ertare pe aceasta cale pentru erectia ce miai pricinuito la inmormintarea ta cind imi rememoram in minte de toate clipele frumoase petrecute impreuna la Sulina si in spate la Alimentara, cind stateai tu capra. iti amintesti? Tu dedesupt si eu deasupra ca un calaret pe nume Atila pe iapa lui fidela. in al treilea rind te rog dinou sa ma erti ca tiam lecturat jurnalul si am aflat ca ai reinviat din morti. altul in locul meu tear fi renegat si scos de la inima, care nai dat un semn de viata de o saptamina. dar tu sti  cel mai bine ca exista momente in viata cind un barbat adevarat lasa orgoliul laoparte si ia taurul de coarne. deci crizantema treaba sta in felul urmator. nam eu taine ca esti neagra, mis univers sau ca iti sta mintea la soferul permutat in alesd, la mine una si cu una fac doua. din toate secretarele din cite miau stat capre prin spate pe la Alimentara nu mau facut una, sa ma simt atit de barbat cum mai facut tu asa ca daca tot ai inviat iti zic de la obraz ca vreau sa te iau de nevasta si sati pun la picioare micul meu imperiu. tiam compus si o poezie spers sati placa

crizantema floare aleasa
cind stateai cu coatele pe masa
stiam cati placea de mine
cum intram pe la spate in tine
o intrebare as avea
vrei sa fi nevasta mea?
am sa te respect de prima oara
ca peo capra caprioara
mai buna ca orice secretara
 
am scris aceasta carte eu, caprarul domnul tase si astept raspuns urgent

Daca ai intrebari te rugam sa vizitezi sectiunea de intrebari si raspunsuri de la www.weblog.ro

Multumim,
Echipa WeBlog.ro

p.s. WeBlog.ro este un serviciu gratuit promovat pe baza recomandarilor utilizatorilor. Daca esti multumit de WeBlog.ro spune si prietenilor tai sa-si deschida un cont. Noi iti multumim anticipat.

 
 
 Ce te faci, Crizantema, ce te faci? Ti-a trebuit reincarnare??!! Acum ce aleg, intre capitala lui domnul Tase, un batranel de 35 de ani si patru luni, si visul umed al lui Onanissis care e chiar coincidenta predestinata ca orasul Manhattan unde locuieste el se cheama exact la fel ca hotelul din Alejd care l-am vizitat alaltaieri seara cu un investitor strategic in termopane, prietenia intre popoare si cini romantice?   
Dar Herman? Dar menirea mea de miss univers ? Dar comentatorii care m-au laudat si ei si poate or fi oameni seriosi? Din aceasta dilema imi vine iar sa ma sinucid intru cat daca nu ma decid mai repede nu mai pot suporta sa mai ma invite astia pe aici la mese nocturne si sa-mi buleasca somnul de odihna si frumusete. 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X