Hora impreunarii

24 ianuarie 2007
Draga jurnalule,
 
Hai sa dam mana cu mana, desi n-am mai scris in tine de dupa Revelion, ceea ce stiu ca nu te superi si ma ierti, pentru ca tot la tine ma intorc, mai ales de zile festive. Astazi voi dansa hora unirii numai cu tine, daca nu intervine nimica ca sa ma abata de la decizia mea ferma, ceea ce nici nu e foarte greu, eu fiind in general destul de instabila fizic. Polo zice ca e un lucru bun pentru ca lui nu-i plac momaile de femei care nu fac mai nimic si asteapta totul de-a gata de la saracul barbat. Sa fiu sincera imi e si mie mai usor daca fac miscare in timpul sexului de vis si impusc mai multi iepurasi nevinovati, adica 1) imi mentin silueta, 2) mai scap de plictiseala, 3) ma aleg cu cateva orgasme, dar asta numai daca nu ma disturba el cu exclamatii si indicatii ca sa stau ba asa, ba asa, ceea ce imi alunga fanteziile despre Herman, care m-am hotarat sa ma gandesc mereu la el cu fidelitate demna de o penelopa din cele mai vechi timpuri pana in prezent.
 
Pe deasupra am si terminat in sfarsit Divina Comedia, care am inceput-o in format dreptunghiular, dar intru cat cand m-am sinucis am uitat s-o iau cu mine in Rai, n-am avut incotro decat s-o continui in format digital pe laptop, care urmaream cu degetul scrisul destul de mic si ingramadit pe doua coloane. M-a excitat foarte profund sfarsitul romanului, care m-am si masturbat digital ca sa marchez momentul. Asa si eu cu tainica minune: / voiam sa stiu cum intra chipu-n roata / si cum i-e dat cu ea sa se-mpreune. Bine inteles ca imediat mi-a zburat gandurile la Herman si am luat degetul de pe laptop, unde am revenit pe la jumatatea procesului de fantezie erotica care mai era doua strofe pana la orgasmul final. Dar, vai, zadarnic ma zbateam; cand iata / un fulger imi strapunse biata minte / si-ntr-insul vrerea mea fu-ndestulata. Asa imi fu si mie.
Si pe urma am cazut intr-un somn adanc care m-am trezit repede din el ca sa citesc ultimul vers, iubirea ce roteste sori si stele, sa nu zic ca n-am avut postludiu romantic.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X