Metafizica sexului – Julius Evola

18 martie 2007
 Insemnare publicata de Macho , colaborator al acestui blog

Dupa sexul de vis intamplat in cada de baie din Manhattan, Alesd intrebari transcedentale au inceput sa-mi faca sa-mi tresalte toti muschii de pe mine. Ce-a fost oare? Parca … Da nici nu puteam sa gandesc, cred ca din lipsa de antrenament in sportul cugetarii. Si asa m-am dus la Sharchi, pestele lu’ Fufi, gina si Galusca (cine zice ca nu le stie e ipocrit) si l-am intrebat. El s-a uitat ciudat la mine (bine, stiu ca e cam chior) si mi-a dat o carte. Adica sa ma pun sa citesc? Sau ce? S-a uitat si mai ciudat, si-am plecat fara o vorba. Ba, analfabetilor, cartea era Metafizica sexului scrisa de unul Evola. Am citit-o pe nerasuflate, nici n-am fost pe la sala saptamana asta si mi-a scazut perimetrul toracic cu un cm, dar merita. Si daca tot felul de teroristi sau alcoolici scriu despre carti, de ce n-as scrie si eu, aici in crizantema atat de primitoare, care mi-a dat dreptul de override, adica s-o calaresc pana nu mai pot, despre singura carte citita de mine, dar care m-a invatat niste chestii de-o sa picati in cur cand o sa vi le zic. Ba am mai citit si Amintiri din copilarie din care am inteles ca ma rupe maica-mea in bataie daca n-o termin. Si atunci, vazand ca sunt si hetaire (daca nu stiti ce inseamna, cititi cartea) ce scriu carti pentru copii, mi-am zis sa fiu io primul machoi ce scrie despre metafizica.

Ba, sariti prefata lu’ Fausto Antonini, ca sa-mi bag pula daca asta stie ce vorbeste. Aveti acilea un citat daca nu ma credeti :Femeia e mai puternic? dect b?rbatul, cu excep?ia musculaturii, care conteaz? prea pu?in. Pai daca musculatura nu conteaza, atunci ce? Este ca-i bou?

Da’ Evola, ba, asta-i destept al dracu. Voi stiati, banda de perversi, ca pe vremuri curvelor li se ridica statui si erau respectate in societate? Acum io n-am mai vazut statuie de curva, dar le vad in postere, reviste, au emisiuni TV si-s bagate in politica. Diferenta e ca atunci erau respectate si acum is promovate. Nu-mi bat capul cu diferenta asta, dar e o diferenta, nu?

Cea mai tare chestie acuma v-on spun . Timpitii de oameni de stiinta cred ca noi ne-o tragem pacaliti de mama Natura sa perpetuam specia. Prostii. Io unul credeam ca si Freud ca la mijloc e lustprinzip, adica placerea. Da’nu-i asa, ba, nu-i asa! Noi ne futem pentru a reface androginul primordial, omul complet. Adanc, ma, adanc. De aia a fost sexul de vis, pentru ca cel mai macho s-a intalnit cu cea mai femeie si s-o intamplat ceva cu in si iang, asta n-am priceput-o prea bine si cu atma, pe care am priceput-o. Pentru ca asa zicea si Creanga in Amintiri din casa mortilor ca nu tu o vrei, ca-n tine e un demon ce tanjeste dupa dulcile-i lumine si taram tama tam spre a se-ntelege in sfarsit pe sine insusi. Ati vazut, ma loazelor de ce ne futem?

Mai multe nu va spun, puneti mana si cititi ca io am de recuperat la sala si mai vorbim.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X