Crizantema sunt eu!

3 februarie 2008
Abea m-am reintors inapoi dar cu capul inainte in blogosfera si aflu cu susprindere ca o tanara domnita se semneaza prin bloguri cu numele meu care l-am facut celebru, desi in ultima vreme nu m-am mai folosit de el virtual ci mai mult oral. Misty, Mysti, imi pare nemaipomenit de bine ca tu mi-ai tinut steagul sus, steagul meu cu stele europene care la Alejd la noi la hotel nu mai sunt stele, ci flori, intru cat multi italieni fac aici turism rural ca sa-si gaseasca marea iubire de-o noapte cu bujori in obrajori, deci prin extrapulare si cu crizanteme , adica eu!
 
Precizez mai jos linkul care l-am primit pe email de la niste fani care s-au sincronizat deodata spontan si fara ca sa se vorbeasca in prealabil in scopul de a ma atentiona ca numele meu a facut istorie si a intrat in rutina blogosferei.
 
http://campulverde.weblog.ro/2008-02-01/277725/Buna-seara-blogosfera-mea-draga%21.html

 
Ceia ce in loc ca sa ma simt jicnita si jecmanita de Nicu ce-l am in posesiune de pe vremuri, adica cam de un an jumate, ii multumesc celei care s-a Mistificat si mi-a dus numele pe cele mai inalte culmi de progres blogosferoid, adica in mijlocul certurilor cu tot felul de frustrati ce fac vulva prin comentarii si insemnari din plictiseala, care trebuie sa-si ocupe si ei timpul cu ceva.  
Are sa povestesc zilele urmatoare ce s-a mai intamplat in viata mea, acum nu am timp intru cat aceasta este o insemnare despre drepturi de autor. Asupra numelui, desigur, dar mai si multumesc inainte de a ma topi in neantul destinului care nu stiu ce-mi rezerva pentru viitor, adica pentru noaptea asta, care am primit trei invitatii la Blind Date si am un pic de treaba sa dau cu banul ca sa ma hotarasc care s-o onorez. Multumesc tuturor fanilor care si-au exprimat ingrijorarea pe email si mai ales lui Delma si promit ca pe viitor n-o sa mai dispar cu lunile, mai ales ca acum e luna februarie care oricine stie ca e mai scurta si incape in ea mai putine insemnari, noroc ca de data asta are 29 de zile, asa ca sper ca sa recuperez cat de cat.
 
Cu prietenie si isterie, intru cat sunt in plin pms benefic certurilor pe blog, a dvs,
Adevarata Crizantema
 
P.S. Bye! 
P.M.S. Tineti-o tot asa!  
 
 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X